Uslovi korišćenja i politika privatnosti

1. Osnovni podaci o Administratoru Fonda

Udruženje TELOK
Lepenički bulevar 4/46 Kragujevac
Šifra delatnosti – 9499
MB – 28320558
PIB – 112413955
Zastupnik – Stefan Milivojević, predsednik TELOK-a
Web – telok.org.rs
E-pošta – udruzenje@telok.org
Kontakt telefon – +381(0)67/7373-111

2. Konverzija u slučaju druge valuti​

eng) All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

srb) Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

3. Zaštita privatnosti korisnika

U ime platofme za donacije Udruženja TELOK obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših donatora. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o donatorima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/Kuciaimase strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni i članovi Udruženja TELOK odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

4. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom doniranja, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

5. Povraćaj sredstava

Ukoliko želite da povratite vašu donaciju tj sredstva koja ste donirali nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Udruženje TELOK je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

6. Izjava o PDV-u

Udruženje TELOK nije u sistemu PDV-a

7. Izjava o dostavi

Nakon izvršene donacije, donator će dobiti potvrdu o prijemu donacije na svoju imejl adresu koju je uneo pri kreiranju donacije.

Humanitarni fond „Novi Život“ Stefan Milivojević ne vrši nikakav vid dostava robe/usluga.

8. Politika reklamacija

Reklamacije nisu uobičajne već se mogu samo tražiti u slučaju zloupotrebe! Ukoliko je vaša kartica zloupotrebljena ili ste pogrešili željeni iznos donacije molimo Vas da nam se u najkraćem roku obratite na imejl Udruženja – udruzenje@telok.org ili na imejl fond@novizivot.rs

Vašu reklamaciju ćemo rešiti u najkraćem mogućem roku u direktnoj komunikaciji sa Vama, a prema članu 5. politike privatnosti i uslova korišćenja.

Scroll to Top